GamerMarkt
Oyunlara Gözat

Gizlilik Politikası

1. Tanımlar/Taraflar

Tanımlar: Aksi belirtilmedikçe, bu sayfada kullanılan terimler Kullanıcı Sözleşmesi'ndeki terimlerle aynıdır.

Çerez: Anonim ve benzersiz tanımlayıcılar içeren küçük boyutlu veri dosyalarıdır. Çerezler, tarayıcıya bir web sitesinden gönderilir ve ilgili cihazda saklanır.

İzleme Teknolojileri: Bilgileri toplamak, izlemek, analiz etmek ve Site'yi geliştirmek için kullanılan işaretler, etiketler ve komut dosyalarıdır.

Kullanım Verileri: Site'ye nasıl erişilip, ne şekilde kullanıldığına dair toplanan bilgilerdir.

Hizmet Sağlayıcıları: Site kullanımını kolaylaştırmak, Site ile ilgili işlemleri gerçekleştirmek, Site'nin nasıl kullanıldığının analiz edilmesine yardımcı olmak için faydalanılan üçüncü taraf şirketler ve/veya bireylerdir.

Gizlilik ve Çerez Politikası: Site'nin kullanıldığında kişisel verilerin ve çerezlerin toplanması, kullanılması, ifşa edilmesi ve bu verilerle/çerezlerle ilişkilendirilen tercihler ile ilgili Kullanıcı'ları bilgilendirme metnidir.


2. Bilgi Toplama ve Kullanma

Site'yi hizmete sunmak, geliştirmek ve muhtelif amaçlar sebebiyle farklı alanlarda çeşitli bilgiler toplanmaktadır.

2.1 Toplanan Veri Türleri

2.1.1 Kişisel Veriler

Kişisel verilerin işlenmesi ile ilgili daha detaylı bilgi KVKK Aydınlatma Metni içerisinde yer almaktadır.

2.1.2 Kullanım Verileri

Kullanım Verileri, bilgisayarın (cihazın) internet protokolü (IP) adresi, tarayıcı tipi, tarayıcı sürümü, ziyaret edilen Site sayfaları, ziyaretin saati ve tarihi, bu sayfalarda geçirilen süre, cihaz tanımlayıcıları ve diğer teşhis verileri gibi bilgileri içerebilir.

2.1.3 İzleme Teknolojileri

Site'deki eylemleri izlemek ve belirli bilgileri bellekte tutmak için Çerez'ler ve benzer İzleme Teknolojileri kullanılmaktadır.

2.1.3 Çerez Verileri

Tarayıcılara tüm Çerez'leri reddetmesi ve/veya bir Çerez gönderilip gönderilmediğini bildirmesi için talimat verilebilir. Ancak çerez kullanımı kabul edilmiyorsa, Site'nin bazı bölümleri -doğal olarak- kullanılamayabilir.

Site'deki Çerez'lere Örnekler:


2.2 Verilerin Kullanımı

Site, toplanan verileri çeşitli amaçlar için kullanmaktadır:


2.3 Verilerin Transferi

Kişisel Veriler de dahil olmak üzere toplanan tüm bilgiler, veri koruma yasalarının bulunduğunuz bölgenin yetki alanında bulunan eyalet, il, ülke veya diğer devlet dairelerinin dışında bulunan bilgisayarlara (cihazlara) aktarılabilir ve bunlar üzerinde muhafaza edilebilir.

Kişisel Veriler de dahil olmak üzere toplanan tüm bilgiler, güvenli bir şekilde ve bu Gizlilik ve Çerez Politikasına uygun bir şekilde ele alındığından; veri güvenliği dahil olmak üzere tüm bilgilerin harici bir kuruluşa veya bahsi geçmeyen bir ülkeye aktarımının yapılmayacağından emin olmak için gerekli tüm adımlar tarafımızca atılacaktır.

Eğer, Kullanıcı Türkiye dışında ise ve Site'ye bilgi vermeyi tercih ediyorsa, Kişisel Veriler de dahil olmak üzere tüm bilgilerin Türkiye'ye aktarıldığını ve orada işlendiğini biliyor olarak kabul edilecektir.

Kullanıcı'nın Gizlilik ve Çerez Politikası'na olan izni ve bunu takiben verdiği bilgiler, bu transfer izin sözleşmesini oluşturmaktadır.


2.4 Verilerin İfşası

Site, aşağıdaki eylemlerin gerçekleşmesi durumunda, iyi niyet göz önünde bulundurarak, topladığı bilgileri ilgili kurum ve kuruluşlar ile paylaşabilir.


2.5 Verilerin Güvenliği

Verilerin güvenliği Site için daima önemlidir. Bu sebeple Site, tüm bilgileri korumak için ticari olarak kabul görmüş araçları kullanmaya gayret ederken mutlak veri güvenliğini garanti edemez bu sebeple, internet üzerinde hiçbir aktarım yönteminin veya elektronik depolama yönteminin yüzde yüz güvenli olmadığı unutulmamalıdır.


2.6 Hizmet Sağlayıcıları

Hizmet sağlayıcıları, Kişisel Veriler'e yalnızca bu görevleri Site adına gerçekleştirmek için erişim hakkına sahiptir ve bunları başka bir amaç için açıklamamak ve kullanmamakla yükümlüdür. Aşağıda bazı örnekler, Gizlilik Politikalarıyla beraber listelenmiştir.


2.7 WhatsApp Konuşmaları

Site, üyenin kaydolurken vermiş olduğu iletişim bilgileri üzerinden, üyeye WhatsApp üzerinden ulaşabilir. Üye, bu görüşme esnasında ilgili üyenin kişisel verilerinin WhatsApp üzerinden -yalnızca ilgili üye muhatap olacak şekilde- görüşmede kullanılmasına açık rıza göstermiş olur. Ayrıca, WhatsApp kullanırken uyulması gereken Gizlilik Politikası aşağıda yer almaktadır.


2.8 Diğer Sitelere Bağlantılar

Site, kendisi tarafından işletilmeyen, farklı sitelere yönlendirme bağlantıları içerebilir. Kullanıcı, üçüncü taraflara ait bir bağlantıyı tıklarsa, üçüncü tarafın sitesine yönlendirilir. Kullanıcı'nın ziyaret ettiği her sitenin Gizlilik ve Çerez Politikasını incelemesini önemle tavsiye edilmektedir. Site'nin, üçüncü taraf sitelerin (veya Hizmet'lerin) içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrolü yoktur; konuyla alakalı tüm sorumluluk Kullanıcı'ya aittir.


2.9 Çocuk Gizliliği

Site, 16 yaşın altındaki kimseye ("Çocuklar") hitap etmemektedir.

16 yaşın altındaki kişilerden bilerek veya kasıtlı olarak Kişisel Veri toplanmamaktadır. Bir ebeveyn veya veli iseniz ve Çocuklar'ınızın Site'ye Kişisel Veri sağladığının farkındaysanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Site, Çocuklar'dan ebeveyn izni almaksızın Kişisel Veri topladığını fark ederse, KVKK aydınlatma metninde bahsedilen koşulların kontrolü sağlanacak ve ilgili Kişisel Veri'lerin işlenme zorunluluğu bulunmuyorsa, söz konusu Kişisel Veri'ler kaldırılacaktır.


3. Gizlilik ve Çerez Politikasındaki Değişiklikler

Gizlilik ve Çerez Politikası, muhtelif zamanlarda güncellenebilir, revizyona uğrayabilir. Güncellenen sürümler, bu sayfa üzerinden yayımlanacaktır.

Gizlilik ve Çerez Politikası'nın bir defa kabulünün ardından, değişiklikleri takip etmek Kullanıcı'nın sorumluluğundadır.

Gizlilik ve Çerez Politikası'ndaki değişiklikler, bu sayfada yayımlandıkları andan itibaren geçerlidir.


Bize Ulaşın

Bu sayfa ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın:

Kolay İşlem
İşleminizi kolayca halledebilmeniz için hazırlanmış basit ve kullanışlı kullanıcı arayüzü

Güvenli Alışveriş
Ödeme yöntemlerinde kullanılan teknolojiler daima veri güvenliğini ön planda tutar

En Hızlı Teslimat
Satın aldığınız hesaplar, yetkililer tarafından kontrol edilerek teslim alınıp size hızlıca teslim edilir

Müşteri Memnuniyeti
Sipariş öncesi ve sonrasında tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için hizmet veriyoruz